U hebt zich succesvol aangemeld

Veelgestelde vragen over Toupr.

Staat je vraag over Toupr er niet tussen? Ga dan naar contact en laat je vraag achter.

Ouders

Hoe boek ik een Toupr student?

Via de website geef je je locatie en tijdsvoorkeuren door. Je krijgt direct een lijst te zien met Toupr studenten. Maak vervolgens vrijblijvend een afspraak met een van de studenten.

Waar vindt een huiswerkessie plaats?

De huiswerksessie zal bij de scholier thuis plaatsvinden. In zijn eigen veilige omgeving gaat de scholier aan de slag met de Toupr student.

Wat gaat dat mij dat dan kosten?

Bij Toupr zeggen wij altijd dat onze studenten niet alleen in salaris uitbetaald worden, maar ook in studiepunten. Hierdoor kunnen wij individuele huiswerkbegeleiding aanbieden tegen een betaalbare prijs. Momenteel ligt deze prijs op 8,50 per uur.

Hoe kan ik de studenten vertrouwen?

De Toupr studenten dienen na een persoonlijke screening, op een intakegesprek te komen. Tevens wordt er om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) gevraagd en worden zij bij hun opleiding geverifieerd. Na elke sessie worden de Toupr studenten beoordeeld, deze beoordeling zal bij elke student direct zichtbaar worden gemaakt.

Krijg ik elke keer dezelfde student in huis?

Wanneer je al eerder met een student hebt afgesproken, dan kan je simpel een vervolgafspraak inplannen. Was je niet tevreden of wil wat variatie? Dan kies je gewoon een andere student.

Kan de Toupr student de scholier ook inhoudelijk ondersteunen met zijn of haar huiswerk?

Indien de scholier echt vastloopt kunnen er vragen gesteld worden aan de student, maar zelfredzaamheid en het probleemoplossend vermogen van de scholier staan voorop. Daarnaast kunnen wij geen garantie bieden dat de vragen meteen beantwoord kunnen worden. Dit staat bij ons vooralsnog ook niet centraal, wij zijn geen bijlesinstituut maar huiswerkmotivator.

Hoe vaak komt zo’n Toupr student dan bij mij langs?

Bij Toupr zijn huiswerksessies vrijblijvend, jij geeft aan hoe vaak je een student wil. Wil je eenmalig kijken of het wat is? Geen probleem! Ook kun je eens per week afspreken met dezelfde of verschillende studenten.

Hoe betaal ik de Toupr student?

Jij betaalt via onze site, simpel met Ideal of creditcard. De standaardprijs staat vast. Jij betaalt geen extra servicekosten, die zijn voor ons!

Studenten

Hoe word ik Toupr Student?

Via de site schrijf jij je in. Je vult een kort formulier in en wij nemen zo snel contact met je op!

Wat zijn de vereisten voor een Toupr student

Iedereen die studeert kan zich aanmelden als Toupr student! Wel verwachten wij dat jij professioneel te werk gaat en dien je eerst op intakegesprek te komen.

Wanneer kan ik beginnen als Toupr student?

Nadat jij je hebt aangemeld, nemen wij contact met je op voor het plannen van het intakegesprek. Hier zullen wij je profiel vullen met profielfoto en informatie. Vervolgens word jij toegevoegd aan onze database en zal je spoedig je eerste sessie volgen!

Wat moet ik precies doen tijdens een huiswerksessie?

De student zorgt ervoor dat er structureel huiswerk gemaakt wordt en grijpt in wanneer dat niet het geval is. Jij houdt de tijd bij en volgt het Toupr schema. Tijdens de huiswerksessie kan jij zelf ook studeren. Jij bent dus bezig met je studie en verdient tegelijkertijd een centje bij.

Wat ga ik dan verdienen?

Studeren moet je toch, je levert geen extra uren in. Je studeert alleen op een andere locatie, hiervoor zal je rond de zes euro per uur krijgen. Mooi verdiend dus!

Hoe kan ik zelf mijn werk doen wanneer een scholier alleen maar vragen stelt?

Je bent geen bijlesdocent! Beiden doen jullie je eigen werk. Indien de scholier echt vastloopt kunnen er eventueel een vraag worden gesteld aan de student, maar zelfredzaamheid en het probleemoplossend vermogen van de scholier staan voorop. Hierdoor heb jij ook tijd om te studeren.

Waar vindt de huiswerksessie plaats?

De sessie vindt plaats bij de scholier thuis. Je geeft van tevoren aan hoelang je maximaal wilt reizen.

Wanneer zijn de sessies dan precies?

Jij geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Aan de hand hiervan volgen er huiswerksessies op momenten dat het jou uitkomt. Werktijden zijn wekelijks te wijzigen. Je zit dus nergens aan vast, lekker flexibel!