U hebt zich succesvol aangemeld

Word nu Toupr student!

Toupr voor studenten

Als Toupr student heb je de mogelijkheid om jouw bijbaan en studie te combineren. Deze tijdrovende combinatie vergt namelijk energie en legt veel druk op je schouders. Hier gaan wij wat aan veranderen.

Alles begint met een aanmelding. Tijdens het aanmelden geef je aan op welke tijden jij van plan bent om te gaan studeren. Dit kan je dagelijks aanpassen.

Aan de hand van deze tijden word je gematcht met een scholier bij jou in de buurt. Vervolgens ga je bij de scholier thuis langs om huiswerk te maken. Jullie zitten beide aan jullie eigen werk.

Hierdoor wordt een "bibliotheek effect" gecreƫerd dat er voor zorgt dat de ongemotiveerde scholier ook aan zijn huiswerk gaat. Aan het eind van de huiswerksessie heb je je eigen werk af en je krijgt ook nog eens betaald.

Flexibel en vrijblijvend

Bij Toupr zit je nergens aan vast! Op je eigen profiel geef je jouw beschikbare uren aan. Je werkt waar en wanneer je wilt.

De perfecte combi

Studeren is iets dat je veel moet doen. Hierdoor blijft weinig tijd over voor een bijbaan. Toupr biedt je de mogelijkheid om tijdens het studeren geld te verdienen.

Motivatie studeren

Door van studeren je werk te maken krijg je extra motivatie om te studeren. In een rustige werkomgeving kun je je eigen studiewerk afronden.